13 oktober 2023
18:00

Arameisk-Syrianska IF 1

Referat: Huddinge IF UTV Sva - Arameisk-Syrianska IF 1

På fredagskvällen var det dags för årets sista seriematch på ett regnigt Källbrinks IP. För motståndet stod Arameisk-Syrianska som vi i premiärmatchen av serien vann mot med nöd och näppe. En match där vi vände underläge till vinst under matchens sista fem minuter. Efter en lite trevande inledning i dagens match så gör Harry P.T. i den 11:e matchminuten sitt första mål för dagen assisterad av Amadeus E. Farouk El M. utökar ledningen på en läcker chip över gästernas mycket duktige målvakt i den 18:e minuten framspelad av Mikael M. I den 27:e minuten utökar Amadeus E. ledningen på assist av Farouk El M. Vi hade en stabil 3-0 ledning i halvtid. Vi fortsätter att spela offensivt och får utdelning i den 56:e minuten då Harry P.T. gör sitt andra mål för dagen denna gång precist framspelad av Peter R. Gästerna kommer med i målprotokollet i den 66:e minuten då vi från ytterback olyckligen spelar upp bollen rakt in i banan framför eget mål. Gästernas nr 12 tackar och tar emot genom att prickskjuta bollen bakom vår utmärkt spelande målvakt för dagen Axel A. Omgående efter reduceringen utökar Harry P.T. ledningen genom att göra en hattrick, sitt tredje mål, på assist av Amadeus E. Med tre minuter kvar av matchen avslutar Albin K. målskyttet efter ett perfekt inspel från kanten av Charlie Ä. Ett riktigt klassmål!